Filosofie

‘Ik ben toegewijd en streef ernaar om iedere werkdag mijn nieuwsgierigheid, passie en enthousiasme in te zetten.‘

Wereldwijde producties

We distribueren videomateriaal in alle gewenste formaten uit Nederland, België en Luxemburg naar onze klanten.

HD-productie

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van HD-materiaal en beschikken over dezelfde uitrusting als toonaangevende producenten.

Welkom bij ZPM

Video is een krachtig medium in uw communicatie naar uw doelgroep..Daar zijn we ons van bewust. Door voortdurend de laatste trends te volgen en nieuwe apparatuur aan te schaffen, blijven we werken volgens de laatste ontwikkelingen in videoproductie. We werken volgens de beproefde televisie-formule ‘fast, correct and professional’.

Over Zoom Pivot Media

Ivan Ilić, de oprichter van Zoom Pivot Media, is sinds 2006 werkzaam in de televisieindustrie. Zijn ervaring zowel voor als achter de schermen, stelt hem in staat om de behoefte van de klant goed te begrijpen. Hij kent het belang van video als goede basis voor het nieuws en kiest als geen ander de juiste kaders voor het verhaal. Met deze ervaring startte Ivan in 2013 Zoom Pivot Media. Zoom Pivot Media is hoofdzakelijk werkzaam in Den Haag, Brussel en Luxemburg en levert aan televisie-stations. We zetten onze ervaring ook graag in voor krachtige video’s van evenementen.

Het plan en het creëren van high impact commercials binnen een strikt budget. Diensten omvatten ook het maken van video voor het web, cd, dvd en Broadcast ..

Current SPECIALISATIES

We houden van het werk dat we doen! Investeren in de nieuwste technologie is een mengsel van onze inzet voor professionele resultaten en ons enthousiasme voor de technologie. Onze huidige diensten zijn:

Evenementen video’s en geluidsapparatuur

U organiseert een evenement en wil graag uw deelnemers te interviewen?

Nieuws

Wij verstrekken nieuws clips uit Nederland, België en Luxemburg.

Home / Over ZPM / Evenementen video’s / Nieuws / Contact

Copyright 2016 ZPM- Company. Design by Ivica Miletic